3 saker du kanske inte visste om mig

seglingDet finns några saker som jag gärna skulle vilja lära mig, som jag inte kan i dagsläget, och de är inte direkt relaterade med varandra.

Jag har alltid varit hantverksintresserad. När jag var barn lärde min mamma mig att sticka och virka. Senare har jag också snickrat för husbehov och jag har också gjort hantverk med pärlor, metalltråd, fjädrar och älgben. Något som jag bara nosat på men inte kan alls, är svetsning. Jag skulle väldigt gärna vilja lära mig att svetsa. Det är en sån där grej som kan vara bra att kunna. Förvisso behöver man ha en svets om man ska kunna pyssla med det hemma, men det är ett senare problem.

Något annat jag skulle vilja lära mig är att sjunga. Jag är rätt tonsäker. När jag var cirka 9 år spelade jag blockflöjt. Alla såg mig som en naturbegåvning men dessvärre slutade jag efter ett tag. Nu skulle jag som sagt vilja sjunga men rösten bär inte ibland. En röstpedagog/ sångpedagog, eller vad det nu heter, skulle nog kunna hjälpa mig att öva upp rösten så att jag kan sjunga. Det är ju med rösten som med musklerna, de behöver tränas. Jag sjunger faktiskt rätt ofta i bilen och då är jag inte det minsta blygsam utan gapar på allt jag kan om det är en sån låt där det behövs. Men det vore kul om rösten kunde hålla i alla lägen. Jag har i alla fall noterat att det verkar gå bättre ju mer jag sjunger.

En tredje sak som jag nog skulle vilja lära mig är att segla. Jag har aldrig varit någon båtmänniska, men det beror nog till stor del på ovana och osäkerhet. Det är mycket möjligt att jag skulle lära mig att gilla det om jag lärde mig mer. Jag kanske rent av skulle bli fast i seglingen. Inte helt omöjligt faktiskt.

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestStumbleUponDela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *