Jaaa! Pepparkakor utan palmolja!

Efter inlägget om palmolja fick jag tips om var man kunde hitta pepparkakor utan palmolja men dessvärre fanns det inget ställe nära mig och jag kände mig inte riktigt beredd att åka ända till Stockholm för att köpa pepparkakor.

Idag var jag in en sväng på Lidl och gick förbi en trave pepparkaksburkar. Ibland brukar jag läsa innehållsförteckningarna på burkarna när jag går förbi och idag var det precis det jag gjorde. Efter att ha läst igenom ingredienslistan kunde jag konstatera att de var helt fria från palmolja.

Oj, det hade jag inte väntat mig.

pepparkakor

Nu är ju julen räddad och jag slipper baka pepparkakorna själv. Jag har ju en riktigt liten ugn så jag såg inte direkt fram emot det, så det var ju toppen att dessa fanns. 🙂

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestStumbleUponDela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *